Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bucatini se salsicciou a pecorinem

Tvrdý italský sýr pecorino se vyrábí z ovčího mléka. Jeho vyzrálá, slaná chuť zvýrazní každé jídlo.
Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy:
P
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 200 g rozdrobené čerstvé klobásy (salsiccia, tataráček...)
    • 250 ml mléka
    • 200 g ricotty
    • 320 g těstovin bucatini
    • 2 lžíce strouhaného pecorina
    • sůl
    • pepř

Příprava jídla

1 Na nepřilnavé pánvi asi 2 minuty nasucho opékejte 200 g rozdrobené čerstvé klobásy (salsiccia, tataráček…) bez střívka. Zalijte 250 ml mléka a vařte 5 minut.

2 Rozmíchejte 200 g ricotty se solí a pepřem.

3 Bucatini uvařte al dente, dejte do pánve, přidejte ricottový krém, 2 lžíce strouhaného pecorina a smíchejte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Těstoviny sýr & pepř

Ochutnejte ty nejlepší zralé sýry

Sýry, které zkrátka musíte ochutnat

Přidat komentář