Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Celozrnné špagety s rukolovým pestem

Pesto nemusíte připravovat jen z bazalky. Zkuste ji zaměnit za lehce štiplavou rukolu.

Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
6 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Vaření 0:00
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 100 g rukoly
    • 120 ml panenského olivového oleje
    • 1 lžíce strouhaného parmazánu
    • sůl
    • pepř
    • 400 g rajčat
    • stroužek česneku
    • 320 g celozrnných špaget

Příprava jídla

100 g rukoly rozmixujte se 120 ml panenského olivového oleje, lžící strouhaného parmazánu, solí a pepřem. Zbavte semen 400 g rajčat a nakrájejte je na kostičky. Osolte je a nechte na cedníku 15 minut vykapat. V pánvi na lžíci oleje opečte nasekaný stroužek česneku. Jakmile začne vonět, přidejte rajčata a zprudka vařte 10 minut. Smíchejte s uvařenými celozrnnými špagetami a připraveným pestem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Špagety s bramborami

Špagety 20x jinak

Nejen pro vegetariány: 30 jídel z biopotravin

40 receptů bez masa nejen pro vegetariány

Lehce a zdravě

Přidat komentář