Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Rajčatová polévka SALMOREJO

Popis receptu: 
Osvěžující studená polévka pro horké dny
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    1 kg zralých oloupaných rajčat 200 g den starého bílého pečiva 250 ml olivového oleje sůl a vinný ocet na dochucení 1 stroužek česneku + případně plátky uzené ryby na dochucení

Příprava jídla

Všechny ingredience spolu rozmělníme na hustý krém. Nejprve rozmixujeme střídku s olejem a octem, pak rajčata. Osolíme podle chuti a podáváme doplněné např. plátky uzené ryby.
REKLAMA

Přidat komentář