0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rajčatová polévka SALMOREJO

Rajčatová polévka SALMOREJO

Hodnocení receptu
5/5 Počet hodnocení: 3
Do 30 minut

Suroviny

1 kg zralých oloupaných rajčat
200 g den starého bílého pečiva
250 ml olivového oleje
sůl a vinný ocet na dochucení
1 stroužek česneku + případně plátky uzené ryby na dochucení
Všechny ingredience spolu rozmělníme na hustý krém. Nejprve rozmixujeme střídku s olejem a octem, pak rajčata. Osolíme podle chuti a podáváme doplněné např. plátky uzené ryby.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč