Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Španělské "Španělské ptáčky" FLAMENQUIN

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Španělské "Španělské ptáčky" FLAMENQUIN

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

12 plátků z vepřové panenky
šťáva z 1 citronu
250 g šunky v celku
2 stroužky česneku
2 vejce
svazek petržele
mouka a strouhanka na obalení
olivový olej na smažení
Plátky masa šikmo nakrájeného naklepeme na co největší. Šťávu z citronu smícháme s jemně nakrájenou petrželkou a drceným česnekem v misce a marinujeme asi 2 hodiny plátky masa. Potom do každého plátku zabalíme hranolek šunky, obalíme v mouce, vejcích a strouhance a dozlatova smažíme ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje. Na papírové utěrce odsajeme přebytečný tuk a podáváme.

Obchod Apetit