Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Španělské "Španělské ptáčky" FLAMENQUIN

Popis receptu: 
x
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    12 plátků z vepřové panenky šťáva z 1 citronu 250 g šunky v celku 2 stroužky česneku 2 vejce svazek petržele mouka a strouhanka na obalení olivový olej na smažení

Příprava jídla

Plátky masa šikmo nakrájeného naklepeme na co největší. Šťávu z citronu smícháme s jemně nakrájenou petrželkou a drceným česnekem v misce a marinujeme asi 2 hodiny plátky masa. Potom do každého plátku zabalíme hranolek šunky, obalíme v mouce, vejcích a strouhance a dozlatova smažíme ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje. Na papírové utěrce odsajeme přebytečný tuk a podáváme.
REKLAMA

Přidat komentář