0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Španělské "Španělské ptáčky" FLAMENQUIN

Španělské "Španělské ptáčky" FLAMENQUIN

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

12 plátků z vepřové panenky
šťáva z 1 citronu
250 g šunky v celku
2 stroužky česneku
2 vejce
svazek petržele
mouka a strouhanka na obalení
olivový olej na smažení
Plátky masa šikmo nakrájeného naklepeme na co největší. Šťávu z citronu smícháme s jemně nakrájenou petrželkou a drceným česnekem v misce a marinujeme asi 2 hodiny plátky masa. Potom do každého plátku zabalíme hranolek šunky, obalíme v mouce, vejcích a strouhance a dozlatova smažíme ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje. Na papírové utěrce odsajeme přebytečný tuk a podáváme.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč