Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Španělské "Španělské ptáčky" FLAMENQUIN
Španělské "Španělské ptáčky" FLAMENQUIN


< 60 min
0,0 (0x)

Plátky masa šikmo nakrájeného naklepeme na co největší. Šťávu z citronu smícháme s jemně nakrájenou petrželkou a drceným česnekem v misce a marinujeme asi 2 hodiny plátky masa. Potom do každého plátku zabalíme hranolek šunky, obalíme v mouce, vejcích a strouhance a dozlatova smažíme ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje. Na papírové utěrce odsajeme přebytečný tuk a podáváme.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu