
Mandlové řezy s malinami
Osvěžte malinami piškotové těsto s intenzivní mandlovou chutí. Místo růžových malin vyzkoušejte v sezoně také rebarboru, rybíz, borůvky nebo ostružiny.
Vydání: 2008/9
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 12 řezů
Ingredience
- těsto na mandlový dort, základní recept
- 250 g mražených malin
- 40 g moučkového cukru
Příprava jídla
1 Předehřejte troubu na 160 ºC.
2 Postupujte podle základního receptu a těsto rozetřete do obdélníkové koláčové formy o velikosti 20 × 30 cm vyložené pečicím papírem. Poklaďte 250 g mražených malin a poprašte 40 g moučkového cukru. Pečte 1 hodinu 10 minut, pak nechte vychladnout ve formě. Pocukrujte a podávejte se šlehačkou.
Přidat komentář