Fritaty s kaviárem z lososa

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Fritaty s kaviárem z lososa

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

2 vejce
2 lžíce smetany ke šlehání
1 lžíce jemně nasekaného kopru
1 lžička nastrouhané kůry z biocitronu + 1 lžíce šťávy
mořská sůl a čerstvě mletý pepř
60 g čerstvého krémového sýra o pokojové teplotě
malá sklenička kaviáru z lososa
12 tenkých plátků limetky
Příprava jídla 1 Troubu předehřejte na 150 °C. Vejce, smetanu, kopr, citronovou kůru, sůl a pepř dejte do mísy a promíchejte. Do každé jamky dvanáctimístného plechu na muffiny vložte zhruba 2 lžíce směsi. Pečte 6–8 minut. Vytáhněte z trouby, tři minuty nechte stát v plechu, pak vyklopte. 2 Sýr a citronovou šťávu prošlehejte v míse, podle chuti osolte. Každou z upečených minifritat ozdobte sýrem, navrch dejte kaviár a malý plátek limetky.
Autor: uhonice

Obchod Apetit