Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Jogurtová omáčka

Skvěle chutná k masu i k rybě, výborně doplní také bezmasá grilovaná jídla a saláty.
Vydání: 2010/6
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Studená omáčka a dip Středomořská

Ingredience

    • 150 g řeckého nebo smetanového jogurtu
    • 1 stroužek česneku, drcený
    • 2 lžíce olivového oleje
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • hrst bazalky, nasekané
    • 1 masité rajče, nasekané na kostičky

Příprava jídla

Prošlehejte jogurt, česnek a olivový olej. Osolte, opepřete a vmíchejte bazalku i rajčata. Podávejte.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář