Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Terina ze zvěřiny
Terina ze zvěřiny


> 60 min
0,0 (0x)

Rozdělíme maso na třetiny – jednu třetinu masa (horší kusy) dáme na pekáč, osolíme, opepříme. Přidáme kořenovou zeleninu, cibuli, podlijeme červeným vínem a dáme při 180°C péct do trouby cca na 2h. Druhou třetinu masa nakrájíme na jemné kostičky cca 3mm. Zbylou část masa nameleme na jemném nástavci strojku jako pojivo. Sádlo nakrájíme na 1cm kostičky a vyškvaříme škvarky. Brusinky namočíme do červeného vína a necháme marinovat jednu hodinu. Upečené maso rozsekáme najemno, přidáme k nakrájenému masu. Přidáme mletinu, osolíme, okořeníme, přidáme bylinky, madeiru, brusinky, vajíčka a dobře vyprátujeme. Předem připravenou formu vyložíme anglickou slaninou, naplníme směsí paštiky, přikryjeme alobalem a pečeme ve vodní lázni 90 minut při 150°C. Cibuli nakrájíme nahrubo a zpěníme na oleji. Necháme zesklovatět, přidáme cukr, který zkaramelizuje, přilijeme ocet, víno a necháme zredukovat. Uvařené necháme vychladnout a podáváme k paštice. Necháme prochladnout a podáváme s cibulovou marmeládou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

10

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

10

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu