Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Penne s tuňákem a paprikou

Jednoduchá příprava jídla, která se nikdy neomrzí.

Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
Opekání: 3 minutyVaření: 20 minut
PT10M
Opékání 0:10
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 2 lžíce oleje
    • 1 jarní cibulka
    • 350 g žluté a červené papriky
    • 200 g rajčat
    • špetka chilli
    • sůl
    • 150 g tuňáka z konzervy
    • 320 g těstovin penne
    • bazalka

Příprava jídla

Na 2 lžících oleje zpěňte nasekanou jarní cibulku, přihoďte proužky žlutých a červených paprik (celkem 350 g) a opékejte 3 minuty. Přidejte 200 g rajčat, na kostky, špetku chilli, sůl a vařte 20 minut. Smíchejte se 150 g tuňáka z konzervy, s uvařenými penne a bazalkou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Penne ricce s cibulí

Penne ricce s pancettou

Penne ricce se šalvějovým pestem

Penne ricce se špenátem

Penne ricce zapečené s paprikou a uzenou scamorzou

Penne rigate s kozím sýrem

Penne s houbami a speckem

REKLAMA

Přidat komentář