Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Farfalle se šalvějí a smetanovým krémem

Nebojte se experimentů a vyměňte oblíbenou bazalku za aromatickou šalvěj.

Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT10M
Opékání 0:10
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 1 lžíce másla
    • 100 g pancetty
    • 12 lístků šalvěje
    • 320 g těstovin farfalle
    • 2 vejce
    • 150 ml 30% smetany
    • 3 lžíce parmazánu
    • sůl a pepř

Příprava jídla

Na lžíci másla opékejte 100 g pancetty na kostičky, až zprůhlední, přičemž minutu před dokončením přidejte 12 lístků šalvěje. Přidejte uvařené farfalle, vypněte a pak do pánve vlijte prošlehanou směs 2 vajec se 150 ml 30% smetany, 3 lžícemi parmazánu, solí a pepřem. Promíchejte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Těstoviny s česnekovou omáčkou z jednoho hrnce

REKLAMA

Přidat komentář