Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Penne ricce s bylinkovým pestem

Salát má v tomto jídle výjimečně nařízenou tepelnou úpravu a mírné zavadnutí.
Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 1 lžíce oleje
    • 1 šalotka
    • 6 listů římského salátu
    • 2 hrsti hladkolisté petrželky
    • 2 lžíce strouhaného parmazánu
    • 1–2 lžíce olivového oleje
    • 3 lžíce smetany
    • 1 lžička čerstvého tymiánu
    • 2 lžičky rozmarýnu
    • 320 g těstovin penne ricce
    • sůl dle chuti

Příprava jídla

1 Na lžíci oleje zpěňte šalotku na měsíčky, přidejte 6 listů římského salátu na nudličky a míchejte ještě minutu. Rozmixujte 2 hrsti hladkolisté petrželky se 2 lžícemi strouhaného parmazánu, 1–2 lžícemi panenského olivového oleje, 3 lžícemi smetany a osolte.

2 Vmíchejte lžíci čerstvého tymiánu a 2 lžičky rozmarýnu nasekaného nadrobno. Scezené penne ricce smíchejte nejdříve se šalotkovou směsí a pak s bylinkovým pestem a troškou vroucí vody z těstovin.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Krémové penne s citronem

Ostré penne quadrate

Penne à la minestrone

Penne all’ arrabbiata

Penne ricce s cibulí

Penne ricce s pancettou

Penne ricce se šalvějovým pestem

Penne ricce se špenátem

Penne ricce zapečené s paprikou a uzenou scamorzou

Penne rigate s kozím sýrem

Penne s houbami a speckem

Penne s krůtím masem

Penne s kuřetem a zeleninou

REKLAMA

Přidat komentář