Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Cappelletti tří barev

Rychlý letní oběd
Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 2 lžíce panenského olivového oleje
    • 1 stroužek česneku
    • 4 sardelové filety
    • 250 g rajčat z konzervy
    • 16 zelených oliv
    • 1 lžíce nasekané bazalky
    • 1 lžíce nasekané petrželky
    • drcené chilli, podle chuti
    • 2 hrsti rukoly
    • 320 g těstovin cappelletti
    • 50 g ricotty
    • parmazán nebo pecorino k podávání

Příprava jídla

1 Na 2 lžících panenského olivového oleje opékejte minutu oloupaný rozmáčknutý stroužek česneku. Vyjměte ho a dejte do pánve 4 pokrájené sardelové filety.

2 Když se rozpustí, přidejte 250 g krájených rajčat z konzervy a po 10 minutách 16 nasekaných zelených oliv, po lžíci nasekané bazalky a petrželky, drcené chilli podle chuti a vařte dalších 10 minut.

3 Vhoďte 2 hrsti pokrájené rukoly do vroucí osolené vody a po 10 minutách přidejte orecchiette. Uvařené společně sceďte a na ohni promíchejte s omáčkou. Přimíchejte 50 g rozdrobené ricotty a podávejte posypané pecorinem nebo parmazánem.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Ravioly carbonara

REKLAMA

Přidat komentář