Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Amatriciana se zeleninou

Zpracujte úrodu rajčat snadno a chutně. V těstovinách jsou skvělá.
Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
21 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Vaření: 10 minut
P
Těstoviny Italská

Ingredience

    • olej
    • 2 jarní cibulky, nasekané
    • 1 malá paprika
    • 1 řapík celeru
    • 1 malá cuketa
    • 100 g pancetty
    • drceným chilli
    • 1 lžíce bílého vína
    • 330 g krájených rajčat
    • sůl
    • 320 g těstovin amatriciana
    • pecorino, nasekaná bazalka a petrželka, na ozdobu

Příprava jídla

1 V pánvi na 2 lžících oleje zpěňte 2 nasekané jarní cibulky, přidejte 1 malou papriku, 1 řapík celeru a 1 malou cuketu, vše na kostičky a opékejte 5 minut. Rozkrájejte na kostičky 100 g pancetty a na lžíci oleje je opečte spolu s drceným chilli dozlatova.

2 Zalijte lžící bílého vína a nechte odpařit, pak přidejte 330 g krájených rajčat, sůl a vařte 10 minut. Vmíchejte uvařené těstoviny, vypněte, přidejte strouhané pecorino, nasekanou bazalku a petrželku a opečenou zeleninu.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

44 nej receptů s cuketami

REKLAMA

Přidat komentář