Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pappardelle s hříbky

Hříbky nemusí skončit jen ve smaženici nebo v bramboračce. S těstovinami chutnají skvěle.

Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Příprava 0:10
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 3 stroužky česneku
    • olej
    • 2 malé cukety
    • 400 g rajčat
    • 1 cibule
    • 300 g hříbků
    • hrst naťové petrželky
    • sůl, pepř
    • 320 g těstovin pappardelle
    • parmazán k podávání

Příprava jídla

Opékejte asi minutu 3 oloupané a rozmáčknuté stroužky česneku na 3 lžících oleje. Vyhoďte ho a na ochucený olej dejte 2 malé cukety na plátky, po 2 minutách přidejte 400 g rajčat na kostky. Osolte, opepřete a vařte 6 minut. Zvlášť na 2 lžících oleje opečte 1 nasekanou cibuli, po 5 minutách přidejte 300 g očištěných hříbků na plátky a po 3 minutách hrst petrželky. Smíchejte s omáčkou a pappardelle. Jezte s parmazánem.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář