Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Castellane s karamelizovanými rajčátky a brusinkami

Těstoviny s plody lesa
Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 15 třešňových rajčátek
    • panenský olivový olej
    • 1 lžíce čerstvého tymiánu
    • sůl a pepř
    • 1 stroužek česneku
    • 200 g hříbků
    • 320 g těstovin castellane
    • 20 g nakládaných brusinek
    • 40 g směsi čerstvého červeného a bílého rybízu
    • nasekaná petrželka na ozdobu

Příprava jídla

1 Promíchejte 15 rozpůlených třešňových rajčátek se lžící panenského olivového oleje oleje, lžičkou lístků čerstvého tymiánu, solí, pepřem a v troubě při 100 °C hodinu pečte řeznou stranou nahoru. Na 2 lžících olivového oleje zpěňte nasekaný stroužek česneku, přidejte 200 g hříbků nebo jiných pevných čerstvých hub, nakrájených na plátky, osolte a opékejte 4 minuty.

2 Promíchejte s uvařenými těstovinami castellane a s 20 g nakládaných brusinek či 40 g směsi čerstvého červeného a bílého rybízu. Ozdobte rajčátky a petrželkou.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Brusinky. 24 receptů pro chladné dny.

REKLAMA

Přidat komentář