
Castellane s karamelizovanými rajčátky a brusinkami
Těstoviny s plody lesa
Vydání: 2010/7
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Ingredience
- 15 třešňových rajčátek
- panenský olivový olej
- 1 lžíce čerstvého tymiánu
- sůl a pepř
- 1 stroužek česneku
- 200 g hříbků
- 320 g těstovin castellane
- 20 g nakládaných brusinek
- 40 g směsi čerstvého červeného a bílého rybízu
- nasekaná petrželka na ozdobu
Příprava jídla
1 Promíchejte 15 rozpůlených třešňových rajčátek se lžící panenského olivového oleje oleje, lžičkou lístků čerstvého tymiánu, solí, pepřem a v troubě při 100 °C hodinu pečte řeznou stranou nahoru. Na 2 lžících olivového oleje zpěňte nasekaný stroužek česneku, přidejte 200 g hříbků nebo jiných pevných čerstvých hub, nakrájených na plátky, osolte a opékejte 4 minuty.
2 Promíchejte s uvařenými těstovinami castellane a s 20 g nakládaných brusinek či 40 g směsi čerstvého červeného a bílého rybízu. Ozdobte rajčátky a petrželkou.
2 Promíchejte s uvařenými těstovinami castellane a s 20 g nakládaných brusinek či 40 g směsi čerstvého červeného a bílého rybízu. Ozdobte rajčátky a petrželkou.
Přidat komentář