0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dušená kedlubna s koprem

Dušená kedlubna s koprem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

- kedlubna
- kopr
- máslo
- olej
- kysaná smetana
- sůl, pepř
Kedlubnu očistíme a nakrájíme na hranolky. Rozpálíme olej s trochou másla a kedlubnu se špetkou soli dusíme dokud nezměkne. Podléváme vodou. Po změknutí přidáme kopr, který necháme pouze zavadnout. Odstavíme z ohně a zamícháme kysanou smetanu. Výsledek dále nezahříváme, aby se smetana nezdrcla. Můžeme použít jako přílohu k masu, ale též k jakémukoliv vegetariánskému jídlu.
Autor: sapho

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč