Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Dušená kedlubna s koprem

Popis receptu: 
Výborná zeleninová příloha pro letní měsíce.
Autor: Kateřina Kleinerová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: *
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    - kedlubna - kopr - máslo - olej - kysaná smetana - sůl, pepř

Příprava jídla

Kedlubnu očistíme a nakrájíme na hranolky. Rozpálíme olej s trochou másla a kedlubnu se špetkou soli dusíme dokud nezměkne. Podléváme vodou. Po změknutí přidáme kopr, který necháme pouze zavadnout. Odstavíme z ohně a zamícháme kysanou smetanu. Výsledek dále nezahříváme, aby se smetana nezdrcla. Můžeme použít jako přílohu k masu, ale též k jakémukoliv vegetariánskému jídlu.
REKLAMA

Přidat komentář