Dušená kedlubna s koprem

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Dušená kedlubna s koprem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

- kedlubna
- kopr
- máslo
- olej
- kysaná smetana
- sůl, pepř
Kedlubnu očistíme a nakrájíme na hranolky. Rozpálíme olej s trochou másla a kedlubnu se špetkou soli dusíme dokud nezměkne. Podléváme vodou. Po změknutí přidáme kopr, který necháme pouze zavadnout. Odstavíme z ohně a zamícháme kysanou smetanu. Výsledek dále nezahříváme, aby se smetana nezdrcla. Můžeme použít jako přílohu k masu, ale též k jakémukoliv vegetariánskému jídlu.
Autor: sapho

Obchod Apetit