Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Crudite with Olive-Creme Fraiche Dip

Popis receptu: 
Crudite with Olive-Creme Fraiche Dip
Autor: Radka Malečková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    1/2 cup chopped olives 1 cup creme fraiche 3 tablespoons chopped parsley leaves Salt and freshly ground black pepper Crudite of your choice: 1 bunch baby carrots, peeled 1 pound fingerling potatoes, boiled and halved lengthwise 1 head fennel, thinly sliced 2 to 3 baby zucchini, cut into 3-inch sticks

Příprava jídla

In a mixing bowl, combine the olives, creme fraiche, and parsley and season with salt and pepper. Mix to combine, then transfer to a small dipping bowl. Serve with an assortment of crudite, of your choice.
REKLAMA

Přidat komentář