Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kotlety plněné pestem

Svěží letní jídlo. Voňavá náplň vás zaručeně dostane.

Vydání: 2010/8
Autor:
Hodnocení:
6 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Grilování: 10 minut
PT10M
Maso Italská

Ingredience

    • 4 vepřové kotlety bez kosti silné 2 cm
    • 3 lžíce bazalkového pesta (recept)
    • 90 g mascarpone
    • 2 lžíce panenského olivového oleje + 2 lžíce na salát
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • 8 menších oválných rajčat
    • bageta k podávání

Příprava jídla

1 Do kotlet po straně udělejte ostrým nožem kapsu. Pesto promíchejte s mascarpone a rozdělte do vzniklého otvoru. Sklepněte paličkou a upevněte párátkem. Maso osolte, opepřete a potřete olejem. Nechte 15 minut odpočinout.

2 Rajčata nakrájejte na větší kousky, osolte, opepřete a promíchejte se zbylým olivovým olejem.

3 Rozehřejte gril nebo grilovací pánev a maso na něm opékejte 5 minut po každé straně. Vyjměte a nechte 2 minuty odpočinout. Podávejte s rajčatovým salátem a bagetou.

Bazalkové pesto

Málokteré kupované pesto je opravdu kvalitní a vždycky je dost drahé. A navíc žádné se nevyrovná domácímu.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Bylinkové menu

Bylinkové menu

Co se vyplatí uvařit doma

REKLAMA

Přidat komentář