Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibukou
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.4/5 Počet hodnocení: 38
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 614 kcal
Bílkoviny 51 g
Sacharidy 19 g
Tuky 37 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Může být rybičková pomazánka jednodušší? Vždyť na náš recept vám stačí jen čtyři ingredience. Rybí pomazánka z makrely má krémovou chuť a je plná bílkovin. Nejlépe si rozumí s čerstvým pečivem, ale také ji můžete nabírat špalíčky z mrkve, papriky nebo řapíkatého celeru. Připravte si ji také jako pomazánku na chlebíčky.

Suroviny

makrela 200 g
uzená
lučina Jogurtina
jarní cibulka 3 ks
nasekaná
sůl
pepř

Postup

1

Makrelu promíchejte s lučinou.

2

Podle chuti osolte a opepřete a dolaďte citronovou šťávou.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/9

Komentáře

16.02.2015 21:50

Výborná, už ji mám v sobě. Díky lučině není těžká

03.10.2014 19:35

Luxusní.

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč