Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Poslední rande

Upozornění: Po konzumaci se 12 hodin s nikým nelíbejte! Ani z hecu!!!
Vydání: 2010/10
Autor:
Hodnocení:
23 (hlasy)
Počet porcí: 5-10
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Chuťovka Česká

Ingredience

    • 160 g olomouckých tvarůžků
    • 200 g pivního sýra
    • 100 g romadúru
    • 150 g nivy
    • 5 nakládaných feferonek, pokrájených
    • 1 červená cibule, nakrájená na tenké plátky
    • 4 stroužky česneku, nakrájené na plátky
    • 2 lžíce nasekané petrželky
    • 2 lžičky kmínu
    • 1 lžička mleté sladké papriky
    • 2 bobkové listy
    • 2 lžíce černého piva
    • 200–300 ml slunečnicového oleje
    • tmavý chleba a pivo k podávání

Příprava jídla

1 Olomoucké tvarůžky nakrájejte na čtvrtky, pivní sýr a romadúr na silné plátky a nivu na kostky o hraně 2 cm. Opatrně je promíchejte se všemi přísadami kromě oleje. Pak je postupně přendejte do uzavíratelné sklenice a zalijte olejem tak, aby vše bylo potopené. Nechte uležet v chladničce 4–6 dní.

2 Podávejte s tmavým chlebem a zapíjejte pivem.

NĚCO NAVÍC
Existuje i varianta pouze s pivem. Uleželý výsledný produkt však připomíná jednolitou poloprůhlednou hmotu mimozemského původu. Maže se to na chleba, je to výborné, ale jen pro opravdu silné povahy.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Pikantní křidélka s omáčkou z modrého sýra

REKLAMA

Přidat komentář