Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Vepřové na garam masale se zakysankou

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Vepřové na garam masale se zakysankou

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

1 kg vepřové plece
olej
garam masala
rajský protlak
feferonka
nejlépe čerstvé houby
cibule
zakysaná smetana
červená paprika (sypká)
Vepřové maso nakrájíme na kostky, zakapeme olejem, přidáme 2 polévkové lžíce koření garam masala a necháme odležet v chladu. Pečeme v remosce, dokud není maso téměř měkké. Přidáme rajský protlak, pokrájenou feferonu, houby (nejlépe čerstvé) a cibuli. Zamícháme, dopečeme do měkka, na konci pečení vmícháme zakysanou smetanu a červenou papriku.
Autor: jana n

Obchod Apetit