Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Vepřové na garam masale se zakysankou

Popis receptu: 
Nejprve šlo o recept, co dům dal, ale chutě tohoto pokrmu nám tak přirostly k srdci...
Autor: Jana Nováková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 5
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    1 kg vepřové plece olej garam masala rajský protlak feferonka nejlépe čerstvé houby cibule zakysaná smetana červená paprika (sypká)

Příprava jídla

Vepřové maso nakrájíme na kostky, zakapeme olejem, přidáme 2 polévkové lžíce koření garam masala a necháme odležet v chladu. Pečeme v remosce, dokud není maso téměř měkké. Přidáme rajský protlak, pokrájenou feferonu, houby (nejlépe čerstvé) a cibuli. Zamícháme, dopečeme do měkka, na konci pečení vmícháme zakysanou smetanu a červenou papriku.
REKLAMA

Přidat komentář