0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vepřové na garam masale se zakysankou

Vepřové na garam masale se zakysankou

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

1 kg vepřové plece
olej
garam masala
rajský protlak
feferonka
nejlépe čerstvé houby
cibule
zakysaná smetana
červená paprika (sypká)
Vepřové maso nakrájíme na kostky, zakapeme olejem, přidáme 2 polévkové lžíce koření garam masala a necháme odležet v chladu. Pečeme v remosce, dokud není maso téměř měkké. Přidáme rajský protlak, pokrájenou feferonu, houby (nejlépe čerstvé) a cibuli. Zamícháme, dopečeme do měkka, na konci pečení vmícháme zakysanou smetanu a červenou papriku.
Autor: jana n

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč