Čerstvá jatýrka na šalvěji

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Čerstvá jatýrka na šalvěji

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

slunečnicový olej
4 šalotky
2 stroužky česneku
400 g kuřecích jater
1/2 lžičky koření na pečení a grilování
sůl
špetka chilli
8 lžič ostrého kečupu
1 velká bageta
8 cherry rajčátek a šalvěj na ozdobu
Na oleji osmahněte najmno nasekané šalotky. Přidejte česnek na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka. Vmíchejte grilovací koření, sůl, chilli a kečup. Prohřejte. Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na čtyři díly. Na každý dejte část jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.
Autor: maukettka

Obchod Apetit