Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Čerstvá jatýrka na šalvěji

Popis receptu: 
Zkkuste bagety nasucho opéct a pak mírně potřít česnekem nebo bazalkovýmpestem
Autor: Markéta Kintlová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    slunečnicový olej 4 šalotky 2 stroužky česneku 400 g kuřecích jater 1/2 lžičky koření na pečení a grilování sůl špetka chilli 8 lžič ostrého kečupu 1 velká bageta 8 cherry rajčátek a šalvěj na ozdobu

Příprava jídla

Na oleji osmahněte najmno nasekané šalotky. Přidejte česnek na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka. Vmíchejte grilovací koření, sůl, chilli a kečup. Prohřejte. Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na čtyři díly. Na každý dejte část jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.
REKLAMA

Přidat komentář