Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Jemná makrelová pomazánka

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Jemná makrelová pomazánka

Hodnocení receptu
Průměr: 2.6 ()
Do 30 minut

Suroviny

1 uzená makrela (asi 250g)
50g másla
1 lžička mleté papriky
2 sladkokyselé okurky
1 malá cibule
1 jablko
2 vejce
2 lžíce hořčice
2 lžíce majonézy
sůl
Makrelu vykostěte a kousky dejte do mísy. přidejte změklé máslo, ochuťte paprikou a utřete dohladka. Okurky nechte okapat. Cibuli i jablko oloupejte, z jablka odstraňte jadřince. Vejce uvařte natvrdo, oloipejte a nechte vychladnout. Okurky, cibuli, jablko i vejce nakrájejete nadrobno a přidejte do mísy. Ochuťte majonézou, hořčicí a promíchejte. Podle potřeby přisolte a nechte v chladničce asi 15 min rozležet.
Autor: maukettka

Obchod Apetit