Česnekovo-medové máslo na topinky

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Česnekovo-medové máslo na topinky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

125g (osminka)másla
6 stroužků česneku upečených ve slupce a vymáčknutých
2 lžíce strouhaného parmezánu
2 lžíce mletých nebo najemno nasekaných vlašských ořechů
1-2 lžičky medu
1-2 stroužky česneku, utřené
Utřeme všechny přísady na česnekovo-medové máslo. Med a nepečený česnek přidáváme postupně podle chuti. Bochník chleba rozkrojíme na čtvrtky a každou čtvrtku nakrájíme na krajíčky, jenom nedokrojíme úplně. Každý krajíček opatrně namažeme bylinkovým máslem, poté čtvrtky zabalíme do alobalu a dáme zapéci do trouby. Podáváme nejčastěji jako přílohu ke grilovaným masům nebo salátům.

Obchod Apetit