Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Česnekovo-medové máslo na topinky

Popis receptu: 
Na opečený chleba nebo jako bylinkové máslo natřené na jedntivé krajíčky celé čtvrtky chleba zapečené v alobalu
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    125g (osminka)másla 6 stroužků česneku upečených ve slupce a vymáčknutých 2 lžíce strouhaného parmezánu 2 lžíce mletých nebo najemno nasekaných vlašských ořechů 1-2 lžičky medu 1-2 stroužky česneku, utřené

Příprava jídla

Utřeme všechny přísady na česnekovo-medové máslo. Med a nepečený česnek přidáváme postupně podle chuti. Bochník chleba rozkrojíme na čtvrtky a každou čtvrtku nakrájíme na krajíčky, jenom nedokrojíme úplně. Každý krajíček opatrně namažeme bylinkovým máslem, poté čtvrtky zabalíme do alobalu a dáme zapéci do trouby. Podáváme nejčastěji jako přílohu ke grilovaným masům nebo salátům.
REKLAMA

Přidat komentář