Nálev na nakládané okurky či jinou sezónní zeleninu

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Nálev na nakládané okurky či jinou sezónní zeleninu

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut

Suroviny

1 l octa
1/2 kg krupicového cukru
100 g soli
4 bobkové listy
10 kuliček nového koření
10 kuliček černého pepře
4 hřebíčky
Všechny suroviny na nálev zalijeme 3,5 l vody a svaříme. Okurky nebo jinou zeleninu ve sklenicích zalijeme nálevem, uzavřeme víčky a sterilujeme 10-15 minut při 80 stupních C.

Obchod Apetit