Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Přepuštěné máslo

Popis receptu: 
Jedná se o tradiční způsob úpravy másla, kdy se působením tepla oddělí čistý mléčný tuk od ostatních součástí másla jako jsou syrovátka a v ní obsažené bílkoviny. Přepuštěné máslo lze pak používat stejně jako například sádlo nebo oleje na pečení, smažení, přípravu základů, zásmažky a podobně.
Autor: Marek Mikulka
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    Kostka másla

Příprava jídla

kostku másla necháte v pánvi zcela rozpustit a pak 20 minut pěnit. Pěnu seberte a máslo přelijte přes jemnou gázu, namočenou ve studené vodě a vyždímanou
REKLAMA

Přidat komentář