Suroviny
Na nádivku:
máslo
2 červené cibule
2 stroužky česneku
2 jablka
lžička tymiánu
lžička dijonské hořčice
2 vejce
5 starších rohlíků
lžíce nakrájené petrželky
Na balenky:
Hovězí (telecí) kýta nakrájená na plátky
160g másla, 60g sádla
3cibule nakrájené najemno
100g anglické slaniny na nudličky
100g hladké mouky
250ml smetany na šlehání
400ml tokajského vína
500ml drůbežího vývaru
snítka tymiánu
sůl, pepř, cukr
máslo
2 červené cibule
2 stroužky česneku
2 jablka
lžička tymiánu
lžička dijonské hořčice
2 vejce
5 starších rohlíků
lžíce nakrájené petrželky
Na balenky:
Hovězí (telecí) kýta nakrájená na plátky
160g másla, 60g sádla
3cibule nakrájené najemno
100g anglické slaniny na nudličky
100g hladké mouky
250ml smetany na šlehání
400ml tokajského vína
500ml drůbežího vývaru
snítka tymiánu
sůl, pepř, cukr