
Uživatelský
recept
recept
Cicerova masala
Popis receptu:
indicka kuchyňa
Autor: Antonia Pisova
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
Ingredience
-
1 lyžica oleja
1 pokrajana cibuľa
1 nakrajaný strúčik cesnaku
1 ČL drveneho kminu
1/2 ČL koriandru
1/2 ČL kurkumy
1 ČL garam masala
1 ČL mletej papriky
soľ
1 plechovka sterilizovaného cíceru
1 nakrájaná paradajka
1 ČL čerstvého nastruhaneho zázvoru
trocha zeleneho čily alebo green kari pasty
Příprava jídla
Na oleji speníme cibuľu a cesnak. Pridáme postupne všetky koreniny.Pridáme cícer, podlejeme malým množstvom vody. Pridáme paradajku. Veško spolu krátko povaríme, aby sa chute spojili. Podávame s indickým chlebom.
Přidat komentář