Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Cicerova masala

Popis receptu: 
indicka kuchyňa
Autor: Antonia Pisova
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    1 lyžica oleja 1 pokrajana cibuľa 1 nakrajaný strúčik cesnaku 1 ČL drveneho kminu 1/2 ČL koriandru 1/2 ČL kurkumy 1 ČL garam masala 1 ČL mletej papriky soľ 1 plechovka sterilizovaného cíceru 1 nakrájaná paradajka 1 ČL čerstvého nastruhaneho zázvoru trocha zeleneho čily alebo green kari pasty

Příprava jídla

Na oleji speníme cibuľu a cesnak. Pridáme postupne všetky koreniny.Pridáme cícer, podlejeme malým množstvom vody. Pridáme paradajku. Veško spolu krátko povaríme, aby sa chute spojili. Podávame s indickým chlebom.
REKLAMA

Přidat komentář