Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Vepřové po gudžarátsku

Popis receptu: 
Vepřové na způsob kari (lze i kuřecí)
Autor: Marek Mikulka
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    0,7 kg vepřová pečeně na kostičky 2cibule nadrobno 3stroužky česneku 4 lžíce bílého jogurtu 50g másla 1lžička mletého kardamomu 1lžička mletého zázvoru 1lžička římského kmínu 4lžičky kurkumy 3lžičky kayenského pepře sůl čerstvě mletý pepř

Příprava jídla

Maso dáme do misky a osolíme. Přidáme koření a rozmačkaný česnek promícháme. Přidáme jogurt a promícháme. Uzavřeme a dáme na 2-3hodiny do ledničky. Na másle osmažíme cibuli do skelnata, přidáme maso s omáčkou z koření a dusíme dokud není amso měkké, dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Podáváme s rýží.
REKLAMA

Přidat komentář