Vepřové po gudžarátsku

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Vepřové po gudžarátsku

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

vepřové maso 0.7 kg
na kostičky
cibule 2 ks
nadrobno
česnek 3
4 PL
bílý jogurt
máslo 50 g
kardamom 1 PL
mletý
zázvor (čerstvý) 1 PL
mletý
římský kmín 1 PL
kurkuma (mletá) 4
kajenský pepř 3
sůl
pepř
čerstvě mletý
Maso dáme do misky a osolíme. Přidáme koření a rozmačkaný česnek promícháme. Přidáme jogurt a promícháme. Uzavřeme a dáme na 2-3hodiny do ledničky. Na másle osmažíme cibuli do skelnata, přidáme maso s omáčkou z koření a dusíme dokud není amso měkké, dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Podáváme s rýží.
Autor: marmar123

Obchod Apetit