Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Vepřové po gudžarátsku
Vepřové po gudžarátsku


< 30 min
0,0 (0x)

Maso dáme do misky a osolíme. Přidáme koření a rozmačkaný česnek promícháme. Přidáme jogurt a promícháme. Uzavřeme a dáme na 2-3hodiny do ledničky. Na másle osmažíme cibuli do skelnata, přidáme maso s omáčkou z koření a dusíme dokud není amso měkké, dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Podáváme s rýží.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1137.75 kcal
  • Bílkoviny 54.5 g
  • Sacharidy 113.25 g
  • Tuky 44 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt