Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Francouzský salát

Popis receptu: 
Rychlý a vynikající salát, který můžeme podávat jako předkrm, přílohu i samostatné hlavní jídlo
Autor: Helena Ryklová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    1 ks paprika (zelená) 1 sklenkačerné olivy 1 - 2 konzervy tuňáka 2 ks vejce 3 ks rajče 1 ks řapíkatý celer 1 ks hlávkový salát ZÁLIVKA 1 ks cibule 2 lžíce oleje mletý černý pepř 2 stroužky česneku 2 lžičky vinný ocet 1 lžička dijonské nebo kremžské hořčice sůl

Příprava jídla

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a pokrájíme na osminky. Cibuli i česnek očistíme a pokrájíme nadrobno. Smícháme s octem a s hořčicí, osolíme a opepříme. Opraný salát natrháme na malé kousky, celer, pariku a rajčata nakrájíme na nudličky. Tuňáka smícháme se zeleninou a přelijeme připravenou zálivku. Salát podáváme chlazený.
REKLAMA

Přidat komentář