0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Francouzský salát

Francouzský salát

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1347 kcal
Bílkoviny 66 g
Sacharidy 85 g
Tuky 73 g
Vláknina 20 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

paprika 1 ks
zelená
olivy černé 1 bal
tuňák 1 bal
vejce 2 ks
rajče 3 ks
řapíkatý celer 1 ks
hlávkový salát 1 ks
Zálivka
cibule 1 ks
olej 2 PL
pepř mletý
mletý
česnek 2
vinný ocet bílý 2
hořčice dijonská 1 PL
lze nahradit kremžskou
sůl

Postup

1

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a pokrájíme na osminky.

2

Cibuli i česnek očistíme a pokrájíme nadrobno. Smícháme s octem a s hořčicí, osolíme a opepříme.

3

Opraný salát natrháme na malé kousky, celer, pariku a rajčata nakrájíme na nudličky. Tuňáka smícháme se zeleninou a přelijeme připravenou zálivku. Salát podáváme chlazený.

Autor: helena_hu

Obchod Apetit