Francouzský salát

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Francouzský salát

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

paprika 1 ks
zelená
olivy černé 1 bal
tuňák 1 bal
vejce 2 ks
rajčata 3 ks
řapíkatý celer 1 ks
hlávkový salát 1 ks
Zálivka
cibule 1 ks
olej 2 PL
pepř mletý
mletý
česnek 2
vinný ocet bílý 2
hořčice dijonská 1 PL
lze nahradit kremžskou
sůl
Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a pokrájíme na osminky. Cibuli i česnek očistíme a pokrájíme nadrobno. Smícháme s octem a s hořčicí, osolíme a opepříme. Opraný salát natrháme na malé kousky, celer, pariku a rajčata nakrájíme na nudličky. Tuňáka smícháme se zeleninou a přelijeme připravenou zálivku. Salát podáváme chlazený.
Autor: helena_hu

Obchod Apetit