Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Pomazánka italská

Popis receptu: 
výborná na plátky grilované bagetky na začátku grilovačky, kdy gril není ještě rozpálený na maso, ale bagetky už se opečou a nedočkaví hosté si z misky máznou tuto dobrotu...
Autor: Zuzana Papírníková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    4 Lučiny 15 Dg okapaných sušených rajčat naložených v olivovém oleji + cca 2 lžíce tohoto oleje 5 Dg vypeckovaných zelených oliv (černé vypadají i chunají luxusně, ale vymykají se z italských národních barev - tak zvažte!) hrst bazalky sůl (pozor, jsou slané olivy)

Příprava jídla

V misce rozšleháme Lučinu s olejem nakrájíme nadrobno sušená rajčata, na polovinu olivy natrháme na drobné kousky bazalku vše smícháme, solíme až na závěr Mažeme na opečené plátky bagetky, nejlépe ještě trochu teplé, zapíjíme suchým bílým vínem
REKLAMA

Přidat komentář