Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Masové bochánky

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Masové bochánky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut

Suroviny

hovězí maso mleté 500 g
vepřové
cibule 1 ks
česnek 3
sůl
pepř
chilli sušené
vejce 2 ks
smetana ke šlehání 1 bal
strouhanka
anglická slanina 20
eidam 20
Do misky vložíme mleté maso. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Dochutíme solí, pepřem a chily vločkami. Přidáme 2 vejce, smetanu ke šlehání a promícháme. Do hmoty přisypáváme stouhanku do té doby, dokud nezačne směs houstnou a my budem moc tvarovat bochánky. Připravíme si zapékací misku. Vložíme jednotlivé bovhánky, obtočíme je anglickou slaninou a dáme do trouby na 200°C zapéct na 20 minut. Po 20 minutách položíme na bochánky plátek sýra a necháme zapéct, dokud se sýr nerozteče. Podáváme se zeleninovým salátem a bylinkovou bagetkou.
Autor: acucamacuca

Obchod Apetit