Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Masové bochánky
Masové bochánky


< 10 min
0,0 (0x)

Do misky vložíme mleté maso. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Dochutíme solí, pepřem a chily vločkami. Přidáme 2 vejce, smetanu ke šlehání a promícháme. Do hmoty přisypáváme stouhanku do té doby, dokud nezačne směs houstnou a my budem moc tvarovat bochánky. Připravíme si zapékací misku. Vložíme jednotlivé bovhánky, obtočíme je anglickou slaninou a dáme do trouby na 200°C zapéct na 20 minut. Po 20 minutách položíme na bochánky plátek sýra a necháme zapéct, dokud se sýr nerozteče. Podáváme se zeleninovým salátem a bylinkovou bagetkou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3798 kcal
  • Bílkoviny 227.5 g
  • Sacharidy 21.75 g
  • Tuky 310 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt