Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Čekankový salát s kuřecími jatýrky

Popis receptu: 
Játra mají spoustu železa a vitamínů. A spolu s čekankou dokonale ladí.
Autor: Marie Fialová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    * 140g zelených fazolek * 1 lžička olivového oleje * 200g kuřecích jater * 1/2 lžičky rozmarýnu * 1 čekanka * 1 balení polníčku * 2 lžičky balzamikového octa * 2 lžíce akátového nebo lipového medu * sůl a pepř

Příprava jídla

* 1) V hrnci přiveďte k varu 500ml vody, jemně osolte, vsypte fazolky a vařte 3 minuty. Mezitím rozpalte pánev, vlijte olivový olej, vsypte kuřecí játra a posypte rozmarýnem, promíchejte a opékejte 5-6 minut dohněda a doměkka. Po rozkrojení by měla být uprostřed ještě růžová. * 2) Čekanku omyjte, rozdělte na listy do mísy, přidejte polníček a zelené fazolky. Do pánve přilijte balzamikový ocet, promíchejte, zahřejte a přelijte i s jatýrky přes salát, pokapejte medem. Skvěle chutná s rozpečenou bagetou.
REKLAMA

Přidat komentář