Čekankový salát s kuřecími jatýrky

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Čekankový salát s kuřecími jatýrky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

fazolky zelené 140 g
olivový olej 1 PL
játra kuřecí 200 g
rozmarýn 1
čekanka 1 ks
polníček 1 bal
balzamikový ocet 2
med 2 PL
akátový nebo lipový
sůl
pepř
* 1) V hrnci přiveďte k varu 500ml vody, jemně osolte, vsypte fazolky a vařte 3 minuty. Mezitím rozpalte pánev, vlijte olivový olej, vsypte kuřecí játra a posypte rozmarýnem, promíchejte a opékejte 5-6 minut dohněda a doměkka. Po rozkrojení by měla být uprostřed ještě růžová. * 2) Čekanku omyjte, rozdělte na listy do mísy, přidejte polníček a zelené fazolky. Do pánve přilijte balzamikový ocet, promíchejte, zahřejte a přelijte i s jatýrky přes salát, pokapejte medem. Skvěle chutná s rozpečenou bagetou.

Obchod Apetit