Suroviny
fazolky zelené
140
g
olivový olej
1
PL
játra kuřecí
200
g
rozmarýn
1
čekanka
1
ks
polníček
1
bal
balzamikový ocet
2
med
2
PL
akátový nebo lipový
sůl
pepř
* 1) V hrnci přiveďte k varu 500ml vody, jemně osolte, vsypte fazolky a vařte 3 minuty. Mezitím rozpalte pánev, vlijte olivový olej, vsypte kuřecí játra a posypte rozmarýnem, promíchejte a opékejte 5-6 minut dohněda a doměkka. Po rozkrojení by měla být uprostřed ještě růžová.
* 2) Čekanku omyjte, rozdělte na listy do mísy, přidejte polníček a zelené fazolky. Do pánve přilijte balzamikový ocet, promíchejte, zahřejte a přelijte i s jatýrky přes salát, pokapejte medem. Skvěle chutná s rozpečenou bagetou.