Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rychlé nakládané ředkvičky

Sladkokyselý ředkvičkový salát oceníte všude tam, kde byste si dali kyselou okurku. Naložené ředkvičky jsou dobré i samy o sobě s opečenou bagetkou.

Vydání: 2011/4
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
Odležení: 30 minut
P
Salát

Ingredience

    • 160 ml červeného vinného octa
    • 100 g krupicového cukru
    • 2 lžičky hrubé mořské soli
    • 16 středně velkých červených ředkviček (celkem asi 200 g), pokrájených na tenké plátky

Příprava jídla

1 Ve středně velké misce smíchejte ocet, cukr a sůl. Přidejte ředkvičky a důkladně promíchejte. Zakryjte, nechte 30 minut stát a pak podávejte.

NĚCO NAVÍC
Nakládané ředkvičky nejlépe chutnají během několika hodin po odležení, ale pokud je nesníte, v chladu vám vydrží i do druhého dne.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Salát s lupínky z červené řepy a cibulovými proužky

Salát s avokádem a opékanou kukuřicí

Košíčky s uzenou rybou a se špenátem

Krémový dip se špenátem a parmazánem

Karamelové vepřové s cibulkami a se salátem

REKLAMA

Přidat komentář