Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rychlé nakládané ředkvičky

Sladkokyselý ředkvičkový salát oceníte všude tam, kde byste si dali kyselou okurku. Naložené ředkvičky jsou dobré i samy o sobě s opečenou bagetkou.

Vydání: 2011/4
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
Odležení: 30 minut
P
Salát

Ingredience

    • 160 ml červeného vinného octa
    • 100 g krupicového cukru
    • 2 lžičky hrubé mořské soli
    • 16 středně velkých červených ředkviček (celkem asi 200 g), pokrájených na tenké plátky

Příprava jídla

1 Ve středně velké misce smíchejte ocet, cukr a sůl. Přidejte ředkvičky a důkladně promíchejte. Zakryjte, nechte 30 minut stát a pak podávejte.

NĚCO NAVÍC
Nakládané ředkvičky nejlépe chutnají během několika hodin po odležení, ale pokud je nesníte, v chladu vám vydrží i do druhého dne.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Salát s lupínky z červené řepy a cibulovými proužky

Salát s avokádem a opékanou kukuřicí

Košíčky s uzenou rybou a se špenátem

Krémový dip se špenátem a parmazánem

Karamelové vepřové s cibulkami a se salátem

REKLAMA

Přidat komentář