Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Hovězí omáčka s brambory
Hovězí omáčka s brambory


< 60 min
0,0 (0x)

Kousky masa pokrájet na drobné kousky (0,5-1 cm) a nechat na troše sádla orestovat a podusit (mírně podlévat vodou nebo vývarem). Osolit, opepřit a přidat rajčata. Nechat společně dusit než maso změkně. Přidat nasekané oregáno a tymián. Omáčku bude zřejmě třeba trochu osladit. Brambory pokrájet na kostky o něco větší než do polévky a uvařit s kmínem. Sýr nastrouhat a promíchat s pokrájenou pažitkou (s pažitkou nešetřit). Na talíř dát hotové brambory, na ně 2-3 lžíce zakysané smetany, přelít rajčatovo-masovou směsí, zasypat strouhaným sýrem. Sýr by se měl lehce rozpustit sám, nebo mu pomoci v mikrovlnce. Navrch ozdobit cherry rajčátky a lístky oregána.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 12 kcal
  • Bílkoviny 0.25 g
  • Sacharidy 0.25 g
  • Tuky 1.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt