Sušená rajčata, česnek, olivy, polovinu bazalky, polovinu petrželky, půlku cibule a trochu olivového oleje vložíme do mísy a rozmixujeme.
Sýry podélně rozřízneme a směsí důkladně potřeme. Hermelíny vložíme do sklenice.
Jednu čtvrtinu sklenice s Hermelíny naplníme olivovým olejem, další dvě čtvrtiny zalijeme slunečnicovým olejem a zbytek dolijeme olejem ze sušených rajčat.
Nakrájíme druhou půlku cibule a jarní cibulku a spolu s bobkovým listem, zbylou bazalkou a petželkou přidáme do sklenice s Hermelíny.
Necháme uležet 4 - 5 dní při pokojové teplotě.
Suroviny
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1232.75 kcal
- Bílkoviny 34.75 g
- Sacharidy 44.5 g
- Tuky 98 g