Nakládaný hermelín José v lázních

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Nakládaný hermelín José v lázních

Hodnocení receptu
Průměr: 4 (2)
Do 30 minut

Suroviny

sýr s bílou plísní 400 g
sušená rajčata 6 ks
olej ze sušených rajčat
česnek 4
olivy zelené 10 ks
zelené
bazalka hrst
petrželka hrst
cibule 1 ks
olivový olej
slunečnicový olej
jarní cibulka 1 ks
bobkový list

Sušená rajčata, česnek, olivy, polovinu bazalky, polovinu petrželky, půlku cibule a trochu olivového oleje vložíme do mísy a rozmixujeme.

Sýry podélně rozřízneme a směsí důkladně potřeme. Hermelíny vložíme do sklenice.

Jednu čtvrtinu sklenice s Hermelíny naplníme olivovým olejem, další dvě čtvrtiny zalijeme slunečnicovým olejem a zbytek dolijeme olejem ze sušených rajčat.

Nakrájíme druhou půlku cibule a jarní cibulku a spolu s bobkovým listem, zbylou bazalkou a petželkou přidáme do sklenice s Hermelíny.

Necháme uležet 4 - 5 dní při pokojové teplotě.

Autor: honzick

Obchod Apetit