Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Quiche

Popis receptu: 
Quiche lorraine Těsto: 220 g hladké mouky trochu soli 120 g másla 1 žloutek Z toho se vypracuje těsto a dá odležet do ledničky (ale stačí 1/2 hoďka). Pak udělat korpus, dát na chvilku předehřát do 180° trouby. Náplň: 4 vejce 2 smetany 12% 200 g tvrdého sýra sůl, pepř Na tuto náplň lze dát cokoli: masová (tradiční) verze je slanina (8 plátků, před smícháním se směsí vyškvařit), ale moc dobré je to i s dýní, špenátem, houbami. Nalít na 10 min. ohřátý korpus a péci dozlatova :)
Autor: Felix Fatka
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    Quiche lorraine Těsto: 220 g hladké mouky trochu soli 120 g másla 1 žloutek Z toho se vypracuje těsto a dá odležet do ledničky (ale stačí 1/2 hoďka). Pak udělat korpus, dát na chvilku předehřát do 180° trouby. Náplň: 4 vejce 2 smetany 12% 200 g tvrdého sýra sůl, pepř Na tuto náplň lze dát cokoli: masová (tradiční) verze je slanina (8 plátků, před smícháním se směsí vyškvařit), ale moc dobré je to i s dýní, špenátem, houbami. Nalít na 10 min. ohřátý korpus a péci dozlatova :)

Příprava jídla

Quiche lorraine Těsto: 220 g hladké mouky trochu soli 120 g másla 1 žloutek Z toho se vypracuje těsto a dá odležet do ledničky (ale stačí 1/2 hoďka). Pak udělat korpus, dát na chvilku předehřát do 180° trouby. Náplň: 4 vejce 2 smetany 12% 200 g tvrdého sýra sůl, pepř Na tuto náplň lze dát cokoli: masová (tradiční) verze je slanina (8 plátků, před smícháním se směsí vyškvařit), ale moc dobré je to i s dýní, špenátem, houbami. Nalít na 10 min. ohřátý korpus a péci dozlatova :)
REKLAMA

Přidat komentář