Zelný salát s vepřovým masem

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Zelný salát s vepřovým masem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 666 kcal
Bílkoviny 68 g
Sacharidy 77 g
Tuky 30 g
Vláknina 19 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

vepřové maso mleté 300 g
pekingské zelí 5
anglická slanina
zakysaná smetana 1 ks
sůl
pepř
sádlo
limetová šťáva
rozmarýn
okurky nakládané 4 ks
Maso orestovat na troše sádla, přidat pokrájenou slaninu, přidat rozmarýn, lehce podlít vodou a vařit cca 15 min. Směs osolit a opeptřit. Salát nakrájet na tenké nudličky dlouhé cca 5 cm. Pokapat limetou. Smíchat se třemi lžícemi zakysané smetany a na kostky pokrájenou okurkou.
Autor: wcmannn

Obchod Apetit