Cannelloni pro vegetariány

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Cannelloni pro vegetariány

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

canelloni
kuskus
lilek 1 ks
cibule 1 ks
rajčata 1
krájená
balkánský sýr
nakrájený
eidam
provensálské koření
sůl
Na olivovém oleji osmahneme cibuli, přidáme lilek a ochutíme provensálským kořením a solí. Zalijeme konzervou nakrájených rajčat, a zahříváme. Do směsi přidáme udělaný kuskus a na kousky nakrájený balkán. Touto směsí plníme cannelloni, které skládáme do zapékací misky a poklademe je eidamem. Dáme zapéct.
Autor: ivetastro

Obchod Apetit