Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Pórkovo-slaninové rizoto z trouby

Popis receptu: 
Výborné pečené rizoto.
Autor: Petra Škorpíková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    20 dkg slaniny pórek nebo jarní cibulka rýže vývar smetanový sýr sůl, pepř citron olivový olej hrášek

Příprava jídla

Na oleji opečeme slaninu cca 2 minuty, přidáme nakrájený pórek, opékáme asi 5 minut, než změkne. Poté vmícháme asi 2 hrnky rýže a minutu opékáme. Zalijeme 4 hrnky vývaru a vložíme do trouby. Každých 10 minut promícháme, než rýže změkne a nasákne. Poté vmícháme hrášek a ještě 2 minuty pečeme. Nakonec vmícháme sýr a citronovou kúru. Osolíme, opepříme.
REKLAMA

Přidat komentář