Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Pórkovo-slaninové rizoto z trouby

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Pórkovo-slaninové rizoto z trouby

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

slanina 20
pórek
lze nahradit jarní cibulkou
rýže
vývar 4
krémový sýr
sůl
pepř
olivový olej
hrášek
Na oleji opečeme slaninu cca 2 minuty, přidáme nakrájený pórek, opékáme asi 5 minut, než změkne. Poté vmícháme asi 2 hrnky rýže a minutu opékáme. Zalijeme 4 hrnky vývaru a vložíme do trouby. Každých 10 minut promícháme, než rýže změkne a nasákne. Poté vmícháme hrášek a ještě 2 minuty pečeme. Nakonec vmícháme sýr a citronovou kúru. Osolíme, opepříme.
Autor: stoffard

Obchod Apetit