Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rudá záře

Osvěžující a plná šťavnatého ovoce

Vydání: 2009/7
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 6
Doba přípravy:
Chlazení: 2 hodiny
P

Ingredience

    • 250 ml bourbonu
    • 100 ml pomerančového likéru (cointreau, bezbarvé curacao tripple sec, cinzano orancio atp.)
    • 200 g odpeckovaných višní nebo třešní
    • šťáva ze 3 limet
    • 500 ml brusinkového džusu
    • pár hrstí ledu

Příprava jídla

Promíchejte ve džbánu 250 ml bourbonu, 100 ml pomerančového likéru (cointreau, bezbarvé curacao tripple sec, cinzano orancio atp.), 200 g odpeckovaných višní nebo třešní a dejte na 2 hodiny do chladničky. Přilijte šťávu ze 3 limet, 500 ml brusinkového džusu a pár hrstí ledu. Ihned podávejte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Melounová sangria s kiwi

Daiquiri

Hořící grappa

Malinová rozkoš

Broskvový bellini

Jahodový sorbet

Mátový julep

Hořkosladký sen

Zelená infuze

Melounové opojení

Arabské šampaňské

Citrusové broskve

Tropický fizz

Bezová sangria se šalvějí

Pomerančová sangria

Nektarinky v červeném víně

Letní drinky

Přidat komentář