Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Mousse allo chardonnay
Mousse allo chardonnay


< 30 min
0,0 (0x)

Ve vodní lázni vyšleháme vejce s cukrem, s citronovou šťávou a vínem, pro chuť můžeme přidat kousky citronové kůry. Želatinu namočíme do vody a vymačkanou ji přidáme k vaječné směsi. Ve studené míse vyšleháme smetanu, a jakmile vejce vychladnou, spojíme je se smetanou. Mousse dáme do servírovacích sklenic a necháme ztuhnout v lednici. Při servírování ozdobíme rozkrojenou jahodou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1505 kcal
  • Bílkoviny 192.25 g
  • Sacharidy 54.5 g
  • Tuky 51.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt