Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Ternka z bílé čokolády a vlašských ořechů
Ternka z bílé čokolády a vlašských ořechů


> 60 min
0,0 (0x)

Postup Vlašské ořechy uvaříme v trošce vody (aby byly ponořené) do měkka. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu se smetanou, můžeme ještě podle chuti dosladit cukrem, poté přidáme ořechy a rozmixujeme je. Vzniklou směs nalijeme do menší formy na pečení a pečeme v předehřáté troubě na 130° asi 20 minut. Po upečení necháme terinu vychladnout a dáme do lednice na 4 hodiny. Aby se při vyklopení nerozbila, ponoříme formu do poloviny výšky do horké vody a můžeme bez obav vyklopit. Při podávání ozdobíme celými vlašskými ořechy.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 708.25 kcal
  • Bílkoviny 12.5 g
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 59 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt