0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ternka z bílé čokolády a vlašských ořechů

Ternka z bílé čokolády a vlašských ořechů

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2833 kcal
Bílkoviny 50 g
Sacharidy 156 g
Tuky 236 g
Vláknina 16 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

bílá čokoláda 2
smetana 1
vlašské ořechy 2
cukr
podle chuti
Postup Vlašské ořechy uvaříme v trošce vody (aby byly ponořené) do měkka. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu se smetanou, můžeme ještě podle chuti dosladit cukrem, poté přidáme ořechy a rozmixujeme je. Vzniklou směs nalijeme do menší formy na pečení a pečeme v předehřáté troubě na 130° asi 20 minut. Po upečení necháme terinu vychladnout a dáme do lednice na 4 hodiny. Aby se při vyklopení nerozbila, ponoříme formu do poloviny výšky do horké vody a můžeme bez obav vyklopit. Při podávání ozdobíme celými vlašskými ořechy.
Autor: irakali

Obchod Apetit