Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Opékaný chléb s česnekovo-medovým máslem

Hledáte ideální přílohu k jídlům z grilu? Chcete si zkrátit čekání na maso? Tenhle chleba obstojí coby předkrm i jako příloha.

Vydání: 2011/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
+ pečení česneku
PT5M
Opékání 0:05

Ingredience

    • chléb, podle chuti
    • chlebové placky, podle chuti

    NA ČESNEKOVO-MEDOVÉ MÁSLO

    • 125 g (,osminka‘) čerstvého másla
    • 6 stroužků česneku, upečených ve slupce a vymáčknutých
    • 2 lžíce strouhaného parmazánu nebo jiného podobného sýra
    • 2 lžíce mletých nebo najemno nasekaných vlašských ořechů
    • 1–2 lžičky medu
    • 1–2 stroužky česneku, utřené

Příprava jídla

1 Utřete přísady na česnekovo-medové máslo. Med a nepečený česnek přidávejte postupně podle chuti. Chléb opečte na grilu a podávejte s ochuceným máslem.

NĚCO NAVÍC
Máslo můžete doplnit najemno nakrájenou pažitkou.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář