Paštika z kachních jater

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Paštika z kachních jater

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (2)
Do 30 minut

Suroviny

máslo 100 g
sůl
pepř
cibule 1 ks
česnek 3
játra kachní 500 g
víno červené 150 ml
kvalitní
tymián hrst
brusinky hrst
sušené
mandle hrst
sekané
toustový chléb
k podávání
V hrnci rozpustíme máslo, přidáme cibuli, kterou orestujeme, a rozmačkaný česnek. Vložíme játra, která též lehce orestujeme a zalijeme je červeným vínem, které necháme téměř vypařit. Hotovou směs dáme do nádoby, přidáme tymián, osolíme, opepříme a vše rozmixujeme tyčovým mixérem. Nakonec přisypeme sušené brusinky a mandle. Hotovou paštiku přendáme do misky, uhladíme a dáme do lednice na 3 hodiny ztuhnout.

Obchod Apetit