Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Omáčka bez vaření: smetana & uzený losos

Ideální úprava uzeného lososa

Vydání: 2011/8
Autor:
Hodnocení:
51 (hlas)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut
+ vaření těstovin
PT5M
Příprava 0:05
Omáčka Italská

Ingredience

    • 1 velké čerstvé vejce
    • 150 ml smetany ke šlehání
    • 1 lžíce pažitky, nasekané
    • 1 lžička citronové šťávy
    • 2 lžíce strouhaného parmazánu + další k podávání
    • 120 g uzeného lososa, nakrájeného na nudličky
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • 200 g těstovin papardelle

Příprava jídla

1 Prošlehejte vejce, smetanu, pažitku, citronovou šťávu a nastrouhaný parmazán. Vmíchejte lososa a podle chuti osolte a opepřete.

2 Papardelle uvařte podle návodu na obalu, sceďte a ihned v hrnci, ve kterém se vařily, promíchejte s omáčkou. Podávejte posypané strouhaným parmazánem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Omáčka bez vaření: rajčata & vodka

Omáčka bez vaření: ricotta & pečená paprika

Omáčka bez vaření: bylinky & chilli paprička

Omáčka bez vaření: mascarpone & citron

Omáčka bez vaření: tuňák & kapary

Omáčky bez vaření

REKLAMA

Přidat komentář