Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Crostini s dipem z fety
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 3
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 263 kcal
Bílkoviny 8 g
Sacharidy 50 g
Tuky 2 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Podávat je můžete během chviličky!

Suroviny

nebo jiný italský chléb
olivový olej
na potření
základní dip z fety - dokaz v postupu
na ozdobu
bazalka
na ozdobu

Postup

1

Chleba nakrájejte na plátky, zlehka potřete olejem a dejte do trouby rozpálené na 220 °C. Pečte asi 10 minut dozlatova. Na opečené crostini navršte dip a ozdobte olivami a lístky bazalky.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/9

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč