Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Crostini s dipem z fety

Podávat je můžete během chviličky!

Vydání: 2011/9
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Pečení 0:10
Chuťovka Italská

Ingredience

    • ciabatta nebo jiný italský chleba
    • olivový olej na potření
    • základní dip z fety
    • olivy a bazalka na ozdobení

Příprava jídla

Chleba nakrájejte na plátky, zlehka potřete olejem a dejte do trouby rozpálené na 220 °C. Pečte asi 10 minut dozlatova. Na opečené crostini navršte dip a ozdobte olivami a lístky bazalky.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Dip z fety

Letní farfalle s dipem z fety

Pečené brambory s omáčkou z fety

REKLAMA

Přidat komentář