Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Rizoto s hlívou a slaninou

Popis receptu: 
Výborné italské rizoto
Autor: Michaela .
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 3
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    1/4 kg hlívy ústřičné 15 dkg lepší slaniny zeleninový vývar ze 2 kostek 400 g rýže 1 kysaná smetana parmezán sůl pepř

Příprava jídla

Na másle osmažíme nakrájenou hlívu ústřičnou, přidáme slaninu na kostky a osmažíme. Přisypeme rýži a opékáme, po chvilce zalijeme zeleninovým vývarem a 15 a 20 minut vaříme bez míchání, než bude rýže uvařená na skuz. Přidáme kysanou smetanu, prohřejeme a dochutíme pepřem a solí. Nakonec posypeme parmezánem.
REKLAMA

Přidat komentář