Do kelímků vložíme ovoce, zalijeme ho trochou želé, do kterého jsme přidali kompotovou šťávu, a uložíme do chladu. Poté do bílého jogurtu nastrouháme citronovou kůru, podle chuti osladíme, přidáme šlehačku, promícháme a pomocí cukrářského sáčku naplníme kelímky, ve kterých mezitím želé ztuhlo. Na závěr ozdobíme čokoládovou polevou, čerstvým ovocem a lístkem máty.
Rada:
Želatinu lze nahradit agarem či jiným želírovacím produktem.
Suroviny
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 492.5 kcal
- Bílkoviny 16.25 g
- Sacharidy 49.5 g
- Tuky 24.5 g