Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Ovocné želé s jogurtovým krémem
Ovocné želé s jogurtovým krémem


< 60 min
0,0 (0x)

Do kelímků vložíme ovoce, zalijeme ho trochou želé, do kterého jsme přidali kompotovou šťávu, a uložíme do chladu. Poté do bílého jogurtu nastrouháme citronovou kůru, podle chuti osladíme, přidáme šlehačku, promícháme a pomocí cukrářského sáčku naplníme kelímky, ve kterých mezitím želé ztuhlo. Na závěr ozdobíme čokoládovou polevou, čerstvým ovocem a lístkem máty. Rada: Želatinu lze nahradit agarem či jiným želírovacím produktem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 492.5 kcal
  • Bílkoviny 16.25 g
  • Sacharidy 49.5 g
  • Tuky 24.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt