Přejít k hlavnímu obsahu
Hlavní navigace
Stories
Cukrářská akademie
Úsporná kuchařka
Všechny stories
Recepty
Všechny recepty
Druh jídla
Brambory
Buchty a koláče
Chléb a pečivo
Chuťovka
Cukroví
Dort
Koření a dochucovadla
Kuře
Luštěniny
Marináda
Maso
Nápoj
Omáčka
Pohár
Polévky
Pomazánka
Ryby a mořské plody
Rýže
Salát
Sendvič
Sladká jídla
Studená omáčka a dip
Těstoviny
Z plechu
Zavařenina
Zelenina
Zmrzlina
Všechny recepty
Kolekce
Tipy
Jak na to
Poradna
Suroviny
Všechny tipy
Články
Zajímavosti
Lidé a jídlo
Zdraví a výživa
Tipy redakce
Tipy na víkend
Nakupujeme
Všechny články
E-shop
Kvízy
Soutěže
Všechny kvízy
Hledat
Časopis Apetit
Můj Apetit
Přihlášení do mého Apetitu
Přihlášení
Uživatelské jméno
Heslo
Zapamatuj si mě
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Recepty
Nejlepší dezerty
Buchty a koláče
Zákusky a cukroví
Sladká jídla
Dorty
Všechno
Co si dnes uvařit
Snídaně
Brunch
Oběd
Svačina
Večeře
Apetit na cestách
Italská kuchyně
Francouzská kuchyně
Mexická kuchyně
Indická kuchyně
Řecká kuchyně
Maso a drůběž
Kuřecí maso
Kachna
Hovězí maso
Vepřové maso
Králík
Zajímavé ingredience
Ananas
Losos
Kozí sýr
Krevety
Mascarpone
Bezmasá jídla
Jídla z hub
Těstoviny
Polévky
Další recepty
video
Video
Vepřové kotlety s hruškami
Kuřecí paštika
Italská cuketová polévka
Příležitost
Dýňová polévka
Chilli con carne
Tvarohové knedlíky s jahodami
S Luckou v kuchyni: Jablečné koláčky
Špagety Profumo di Limone
Porcujte kapra jako profík
Dárek na poslední chvíli
Drobečková navigace
Recepty
Bezmasá jídla
Plněná cuketa
Česká
Bezmasá jídla
Ze zeleniny
Vegetariánské
Pescetariánské
sdílet:
Vytisknout recept
Plněná cuketa
09.07.2014
Česká
Bezmasá jídla
Ze zeleniny
Vegetariánské
Pescetariánské
Hodnocení receptu
Zvolte hodnocení
Give it 1/5
Give it 2/5
Give it 3/5
Give it 4/5
Give it 5/5
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut
Přeskočit na recept
Ověřené recepty - Apetit doporučuje
Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům. Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Fermentované ovesné vločky
Fermentované vločky jsou nový hit a není se čemu d...
Jarní frittata
Frittata plná svěžích jarních lístků je skvělá i z...
Tofu se zeleninou
Krájení na nudličky, rychlé prosmažení za stálého ...
Pečené bylinkové brambory
Jednoduchá, ale přitom elegantní a sofistikovaná p...
Plněné brambůrky s parmezánem
Pevné, ale vláčné nové brambory s nejrůznějšími ná...
Smažený hermelín s česnekem
Čím kvalitnější sýr s bílou plísní použijete, tím ...
Salát gado gado s arašídovým dipem
Pestrý salát s arašídovou omáčkou vás bleskově pře...
Piniové palačinky
Tyhle na první pohled obyčejné palačinky, chutnají...
Suroviny
cuketa
vejce
šunka
balkánský sýr
sůl
pepř
česnek
utřený
tymián
olivový olej
Autor:
wcmannn